Kleště na uzavírání klobás, nerezové, klipovací kleště, clippery, klipsovačka, sponkovačka klobás Maxima
Kód: 09362220Související produkty
Detailní popis produktu
Úhledně zabalené klobásy jsou v chladicí vitríně každého řeznictví nebo steakhousu atraktivní podívanou. S tímto klipem na klobásy můžete klobásy snadno a rychle uzavřít z obou stran pomocí klipu. Klipy, které můžete použít v tomto klipsu na klobásy, mají rozměry D11,7 x D11,8 x H2,1 mm. Tento šikovný nástroj je vhodný pro použití v řeznictvích, masokombinátech nebo v masném průmyslu, kde se vyrábějí domácí řemeslné klobásy. Kleště na klobásy lze použít také k uzavírání síťek na maso a plastových sáčků.
Snadno použitelný kleště na klobásy
Tento kleště na klobásy se velmi snadno používají. Než začnete uzavírat klobásy, nejprve nasunete klipsy ve tvaru písmene U na lištu. Poté vložte čerstvou klobásu do kleští na klobásy a spusťte páčku. Klip ve tvaru písmene U se kolem klobásy uzavře a klobása je zapečetěna. Takto postupujte u obou konců klobásy. Sílu přítlaku můžete snadno nastavit pomocí kolečka. U-svorky je třeba objednat zvlášť.
Snadno se čistí
Profesionální a robustní kleště na klobásy jsou vyrobeny z nerezové oceli, takže se snadno čistí. Pomocí vlhkého hadříku a jemného čisticího prostředku snadno otřete všechny povrchy. Díky široké základně je kleště na klobásy při uzavírání klobás velmi stabilní.
- Kleště na klobásy jsou kompletně vyrobeny z nerezové oceli a snadno se čistí
- Vysoce výkonné součásti a široká základna pro optimální stabilitu zařízení
- Jednoduchá obsluha pomocí ručního ovládání
- Sílu stlačení klipsů lze nastavit pomocí knoflíku
- Lze jej použít i k uzavírání plastových sáčků nebo síťovek
- Čistá hmotnost: 11,9 kg
- Rozměry klipu ve tvaru U: Š11,7 x D11,8 x H2,1 mm
- Rozměry zařízení: B26 x D15 x V62cm
@gastrofans Gastrofans.cz - jak dělat klobásky na zabíjačce
? original sound - gastrofans
Doplňkové parametry
Kategorie: | Plničky klobás |
---|---|
Hmotnost: | 12 kg |
Kleště na uzavírání klobás, nerezové, klipovací kleště, clippery
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.