Vážení zákazníci, při objednávání berte prosím v potaz, že z důvodů začínajícího vánočního šílenství může docházet k posunutím termínů dodání.

Termoizolační kontejner cateringový Salto, HENDI, Profi Line, 5,5L, 410x410x(H)100mm Hendi

Kód: 707067
363 Kč –13 %
Termoizolační kontejner cateringový Salto, HENDI, Profi Line, 5,5L, 410x410x(H)100mm  Hendi
363 Kč –13 % 314 Kč 260 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (7) (>15 ks)
Můžeme doručit do:
2.12.2024

Detailní informace

Vlastní obchodní zástupce
Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.

Detailní popis produktu

Možnost stohování kontejnerů bez víka, což umožňuje jednorázově převézt větší počet kusů pizzy Po obrácení kontejneru o 180 stupňů může sloužit jako víko na jiný kontejner Salto Ideální k převozu pizzy v kartonech Boční držadla spojená s krytem usnadňují přepravu a přenášení Možnost stohování díky prolisům v krytu Silná a stabilní konstrukce určená k dlouhodobému používání Vyrobený z jednoho kusu bez spojů a lepení Ultralehký Vysoká odolnost proti působením teploty Mytí v myčkách do 80°C Usnadňuje zavádění HACCP v gastronomických provozech 100% recyklovatelný

Doplňkové parametry

Kategorie: Tašky a boxy na pizzu
Použitelný objem: 5.5
Vnitřní hloubka [mm]: 350
Vnitřní šířka [mm]: 350
Vnitřní výška [mm]: 45
Výška [mm]: 100

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: