Revol Talíř obdélníkový 1/2 gastro, 32,5 × 26,5 cm | REV-642500 REVOL
Kód: REV-642500-2Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.
Detailní popis produktu
Basalt talíř obdélný spojuje kouzlo břidlice s výhodami porcelánu, aby zdůraznil jedinečnost vaší prezentace. Ať už to budou sýry, cukrovinky nebo předkrmy, vše získá nádech dokonalosti. Talíř svými rozměry dovoluje i elegantní servírování carpaccios, masa nebo uzených ryb a sýrů. Pokud ho ještě předtím dáte do lednice, zůstane pak déle studený. Můžete ho položit na chladný i horký povrch.Talíř obdélníkový 1/2 gastro, 32,5 × 26,5 cm
Basalt talíř obdélníkový 1/2 gastro, 32,5 × 26,5 cm
Parametry
- Materiál: porcelán
- Rozměry: 32,5 × 26,5 cm
- Výška: 1 cm
- Barva: černá
- Cena uvedena za 1 kus/2 ks v originálním balení
Využití talíře
- Prezentace sýrů.
- Prezentace předkrmů.
- Prezentace cukrovinek.
- Servírování carpaccios.
- Servírování masa.
- Servírování uzených ryb a sýrů.
Kolekce Basalt
Basalt je první kolekce z černé hlíny, čímž představuje významný průlom. Na pohled a na dotek totiž působí jako břidlice, ale najdete u ní všechny přednosti porcelánu: Nepoškrábe se, nerozpadne a zaručuje naprostou čistotu během přípravy jídla. Je tak ideální alternativou tradičních talířů i servírovacích desek.Revol
Rodinná společnost Revol už devět generací vkládá energii i srdce do tvorby jedinečného porcelánu, který poznáte podle originálního designu a vysoké kvality.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.