Revol Basalt podnos bambusový pro tác obdélný a tác s prolisem (REV-640595, REV-640692) | REV-645200 REVOL
Kód: REV-645200-6Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.
Detailní popis produktu
Basalt podnos bambusový je perfektním doplňkem pro tác obdélný 25×12 cm (REV-640595) a tác s prolisem 25×12 cm (REV-640692) a zároveň má hned několik využití: Dotváří elegantní dojem a umožňuje jídlo na talíři servírovat rovnou po vytažení z trouby, protože chrání jídelní stoly před jeho horkým povrchem Na rozdíl od porcelánu ale tento podnos nesmí do myčky.Podnos bambusový pro tác obdélný a tác s prolisem (REV-640595, REV-640692)
Basalt podnos bambusový pro tác obdélný a tác s prolisem (REV-640595, REV-640692)
Parametry
- Materiál: bambusové dřevo
- Rozměry: 28 × 15 cm
- Barva: dřevěná
- Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení
Využití tácu
- Doplněk pro tác obdélný a tác s prolisem (REV-640595, REV-640692)
Kolekce Basalt
Basalt je první kolekce z černé hlíny, čímž představuje významný průlom. Na pohled a na dotek totiž působí jako břidlice, ale najdete u ní všechny přednosti porcelánu: Nepoškrábe se, nerozpadne a zaručuje naprostou čistotu během přípravy jídla. Je tak ideální alternativou tradičních talířů i servírovacích desek.Výrobce
Rodinná společnost Revol už devět generací vkládá energii i srdce do tvorby jedinečného porcelánu, který poznáte podle originálního designu a vysoké kvality.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.