Vážení zákazníci, při objednávání berte prosím v potaz, že z důvodů začínajícího vánočního šílenství může docházet k posunutím termínů dodání.

Nůž steakový 24,3 cm ETERNUM

Kód: ET-1860-45
260 Kč –11 %
ET 1860 45
260 Kč –11 % 230 Kč 190 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (5) (>15 ks)
Můžeme doručit do:
11.12.2024

Detailní informace

Vlastní obchodní zástupce
Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.

Detailní popis produktu

Nůž na steaky z kolekce X15 je symbolem nesmrtelné elegance. Zrcadlový lesk, specifická čepel a působivý tvar s tenkou rukojetí vytváří harmonické spojení, které vašim hostům vyrazí dech. Všemu kraluje prvotřídní nerezová ocel 18/10, ze které se vyrábí. Ta garantuje odolnost proti korozi a dlouholetou výdrž i při každodením používání.

Nůž steakový 24,3 cm

X15 nůž steakový 24,3 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Délka: 24,3 cm
  • Váha: 137 gr

Využití nože

  • Krájení steaků.

X15

Za kolekcí X15 stojí belgický návrhář Louis de Limburg Stirum. Nůž z této řady poznáte podle specifické čepele, která vytváří perfektní harmonii s vidličkou a lžičkou.

Eternum

Belgická společnost Eternum už téměř 100 let vyrábí a prodává příbor z nerezové oceli, který poznáte podle svérázného designu a vysoké kvality.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na steaky
Záruka: 24 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: