Vážení zákazníci, při objednávání berte prosím v potaz, že z důvodů začínajícího vánočního šílenství může docházet k posunutím termínů dodání.

Nůž na pečivo se zoubkovanou čepelí, Černá, (L)348mm Victorinox

Kód: 5.2533.21
862 Kč –13 %
Nůž na pečivo se zoubkovanou čepelí, Černá, (L)348mm  Victorinox
862 Kč –13 % 745 Kč 616 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (7) (14 ks)
Můžeme doručit do:
4.12.2024

Detailní informace

Vlastní obchodní zástupce
Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.

Detailní popis produktu

Nóż do chleba – kód 5.2533.21 Noże Victorinox łączą w sobie ponad 135–letnią tradycję, szwajcarską jakość i innowacyjne rozwiązania. Vlastnosti produktu: – Szerokie ostrze – Stal walcowana nierdzewna – Rękojeść z poliamidu – Bardzo ostre, idealne do krojenia, porcjowania i siekania – Wyprodukowane w Szwajcarii Kupując w naszym sklepie internetowym zyskujesz: – 2 lata gwarancji nawet jak kupujesz na firmę – wysyłkę gratis – bezpieczeństwo zakupów, ponieważ kupujesz bezpośrednio od producenta – Produkt wysyłamy w ciągu 24 godz.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na pečivo
Barva: Černá
Délka: 34,8 cm
Určení: na pečivo
Nevhodné pro: Pece, Mikrovlnná trouba, Vodní lázeň, Pračka
Tloušťka [mm]: 1.7
Výška [mm]: 19

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: