Vážení zákazníci, při objednávání berte prosím v potaz, že z důvodů začínajícího vánočního šílenství může docházet k posunutím termínů dodání.

Nůž na chléb, Profi Line, Černá, (L)340mm Hendi

Kód: 844298
787 Kč –13 %
Nůž na chléb, Profi Line, Černá, (L)340mm  Hendi
787 Kč –13 % 680 Kč 562 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (7) (14 ks)
Můžeme doručit do:
2.12.2024

Detailní informace

Vlastní obchodní zástupce
Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.

Detailní popis produktu

Všechny nože jsou vyrobeny precizním kováním z německé oceli s vysokým obsahem uhlíku. Speciální slitina chromu, molybdenu a vanadia zajišťuje tyto vlastnosti:. - vysokou ostrost. - dlouhou životnost ostří. - snadné broušení. - vysokou odolnost proti korozi. . Při výrobě nožů se dodržuje 50 hlavních kroků. Precizní stroje brousí a leští čepel nože, dokud nedosáhne optimálního úhlu. Rukojeť v sobě spojuje vyváženost, bezpečnost, optimální váhu a snadnou manipulaci s výjimečným vzhledem. Každý nůž je balen jednotlivě v PET blistru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na pečivo
Hmotnost: 0.16 kg
Barva: Černá
Délka: 20 cm
Délka čepele: 21,5 cm
Délka rukojeti: 12,5 cm
Počet kusů v sadě-balení: 1
Určení: na chléb
Výška: 3 cm
Materiál: chrom-molybdenová ocel
Hloubka [mm]: 19
Plastový obal: 20
Počet kusů: 1
Tloušťka [mm]: 2.4
Výška [mm]: 30

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: