Mlýnek na maso Profi Line 1/2 Unger 12, 400V/1100W, řeznický vlček, řezačka masa
Kód: 282274Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.
Detailní popis produktu
Důležité - správný postup mletí masa pro vlčky s jednosložením: Začněte použitím největší šajby (10 nebo 8 mm) a namelte si požadované množství masa. Pak vyměňte šajbu za menší a maso semelte znovu. Nezačínejte šajbou 2mm, obzvlášť, pokud melete tučné maso. Postupujte od největší šajby k menším tak, aby se šnek mlýnku neucpal.
- Určený pro profesionální použití, ideální pro řeznictví, supermarkety, velké jídelny, restaurace a další gastronomická zařízení
- Pro mletí jakéhokoliv druhu vykostěného masa
- Elegantní tělo z leštěného hliníkového odlitku
- Hrdlo vyrobené z nerezové oceli AISI 304
- Tichá převodovka pracující v olejové lázni
- Odnímatelné hrdlo z nerezové oceli
- Chlazený asynchronní motor s ochranou proti přehřátí
- Rychlost otáček šneka: 140 ot./min
- Přítlačný kolík z polyethylenu
- Obsahuje kotouč s otvory 6,5 mm a řezací matrici
- Násypka a pracovní části z nerezové oceli
- Průměr plnícího hrdla 52 mm
- Průměr výstupního hrdla 70 mm
- Výkon: až 150 kg/h
- Není určený pro nepřetržitý provoz
- Váha 23 kg
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mlýnky na maso |
---|---|
Hmotnost: | 20.9 kg |
Délka [mm]: | 460 |
Programovatelné: | Ne |
Výška [mm]: | 510 |
Zapojení elektrikářem: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.