Krush miska na cukr pr. 6,5 cm, zelená RAK Porcelain
Kód: RAK-KSSU25SG-6Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.
Související produkty
Detailní popis produktu
Miska na cukr kolekce Krush ukazuje kouzlo přirozené krásy, které je otištěno do jejího designu v podobě přírodních rýh a prasklin. Vytváří se z odolného porcelánu, který zaručuje kvalitu a dlouhodobou odolnost. S tímto kouskem naservírujete dokonalý prožitek.Miska na cukr pr. 6,5 cm, zelená
Krush miska na cukr pr. 6,5 cm, zelená
Parametry
- Materiál: porcelán
- Objem: 25 cl
- Průměr: 6,5 cm
- Barva: zelená
- Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení
Využití misky
- Servírování cukru.
Kolekce Krush
Krush představuje dokonalý způsob, jak nabídnout nádech „la dolce vita“ neboli v překladu „sladkého života“. Inspirovala se přírodní krásou, jejíž kouzlo se otisklo do designu tohoto nádobí. Poskytuje tak šarmantní vkus ve spojení se špičkovým materiálem, což servíruje nepopsatelný zážitek každému strávníkovi.Výrobce
Největší a nejkrásnější inovace roku 2020 – to je řada „RAK Stone“, která spojuje to nejlepší ze světa kameniny a porcelánu. Kolekce nabízí vzhled a povrchovou úpravu kameniny, ale zároveň se pyšní odolnými okraji a sklovitou glazurou. Tato průkopnická linie se odlišuje od všech výrobků na trhu a perfektně splňuje požadavky odvětví HORECA.Doplňkové parametry
Kategorie: | Porcelánové misky |
---|---|
Barva: | Zelená |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.