Vážení zákazníci, při objednávání berte prosím v potaz, že z důvodů začínajícího vánočního šílenství může docházet k posunutím termínů dodání.

Kasumi brousek syntetický 3000/8000 zrnitost TOMGAST

Kód: K-80002
3 244 Kč –11 %
88713 kasumi brousek synteticky 3000 8000 zrnitost
3 244 Kč –11 % 2 877 Kč 2 378 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (5) (>15 ks)
Můžeme doručit do:
28.11.2024

Detailní informace

Vlastní obchodní zástupce
Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.

Detailní popis produktu

Syntetický brousek z brusného kamene s dvojitou drtí zajišťuje extrémní ostrost. Strana s drsností 3000 se hodí pro běžnou týdenní údržbu a drsnost 8000 pro každodenní péči nožů. Před broušením je třeba kámen na 10–15 minut namočit pro vytvoření nejlepších podmínek na broušení. Poté doba ostření trvá ještě cca 10 minut.

Brousek syntetický 3000/8000 zrnitost

Kasumi brousek syntetický 3000/8000 zrnitost

Parametry

  • Materiál: brusný kámen
  • Drsnost 3000: týdenní údržba
  • Drsnost 8000: každodenní údržba
  • Cena uvedena za 1 kus

Využití brousku

  • Broušení nožů.

Výrobce

Japonská značka Kasumi už 25 generací ve městě Seki vyrábí nože, které mezi ostatními vyniknou svou ostrostí, vyvážeností a pohodlnou rukojetí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Brusiče nožů
Záruka: 24 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: