Vážení zákazníci, při objednávání berte prosím v potaz, že z důvodů začínajícího vánočního šílenství může docházet k posunutím termínů dodání.

Gastronádoba smaltovaná GN 2/1 065 mm TOMGAST

Kód: M3-21020 M3-21065 Zvolte variantu
1 557 Kč 1 786 Kč od 1 557 Kč –11 %
53291 8852 m3 11020
1 557 Kč 1 786 Kč od 1 557 Kč –11 % 1 381 Kč 1 584 Kč od 1 381 Kč 1 141 Kč bez DPH 1 309 Kč bez DPH od 1 141 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (5) (2 ks) Skladem u dodavatele (5) (>15 ks) Zvolte variantu
Hloubka
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
28.11.2024 28.11.2024 Zvolte variantu

Detailní informace

Vlastní obchodní zástupce
Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.

Detailní popis produktu

Smaltovaná gastronádoba svým elegantním designem perfektně doplní každou kuchyň. Vzhled ale není to jediné, čím se může pochlubit. Na její výrobu se používá kvalitní materiál a díky tomu se hodí na smažení i pečení v konvektomatech nebo profi troubách.

Gastronádoba smaltovaná GN 2/1 065 mm

Gastronádoba smaltovaná GN 2/1 065 mm

Parametry

  • Materiál: smalt
  • Rozměry: 650 × 530 mm
  • Hloubka: 65 mm
  • Barva: černá
  • Cena uvedena za 1 kus

Využití gastronádoby

  • Smažení a pečení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Smaltované gastronádoby
Záruka: 24 měsíců
Hloubka: 4 cm, 2 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: