Gastronádoba Profi děrovaná s úchyty GN 1/2 200 mm TOMGAST
Kód: M-12200 PU M-12150 PU M-12100 PU M-12040 PU M-12065 PU Zvolte variantuVlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.
Detailní popis produktu
Děrovaná gastronádoba z řady Profi se díky svému všestrannému využití a vysoké kvalitě rychle stane nepostradatelným pomocníkem v každé profesionální kuchyni. Můžete v ní vařit, smažit, ohřívat i vydávat pokrmy. Dá se také použít k napařování zeleniny nebo na přípravu jídla v konvektomatu až do teploty 300 °C. Po stranách najdete úchyty, které vám usnadní manipulaci. Nádoba se vyrábí z nerezové oceli 18/10 (18 % niklu, 10 % chromu), která garantuje její vysokou odolnost, dlouhou životnost a dovoluje ji umýt v myčce.Gastronádoba Profi děrovaná s úchyty GN 1/2 200 mm
TOMGAST gastronádoba Profi děrovaná s úchyty GN 1/2 200 mm
Parametry
- Materiál: nerezová ocel
- Rozměry: 325 × 265 mm
- Hloubka: 200 mm
- Objem: 12,5 l
- Průměr perforace: 4 mm
- Perforace po celém obvodu včetně rohů
- Barva: nerezová
- Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení
Využití gastronádoby
- Vaření jídel.
- Ohřev jídel.
- Smažení jídel.
- Vydávání jídel.
Gastronádoby Profi
Gastronádoby Profi se svou kvalitou řadí mezi špičky na evropském trhu. Vyrábí se v souladu s normou EN 631 a jsou nezbytnou součástí každé profesionální kuchyně.Výrobce
Společnost TOMGAST Czech Republic spojuje vášeň pro gastronomii s kvalitou a přináší tak na trh produkty, které splňují požadavky nejnáročnějších šéfkuchařů.Gastronádoby + víka
Ohřev a uchování potravin při výdeji
Trampské cigáro
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.