Gastronádoba polykarbonátová GN 1/2 100 mm Cambro
Kód: R-M212100Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.
Související produkty
Detailní popis produktu
Skladujte, převážejte nebo servírujte jídlo z transparentní a prakticky nerozbitné gastronádoby od značky CAMBRO. Odolá teplotám od -40 °C až do 99 °C, nereaguje s jídlem, nevstřebává z něj přídatné látky a udrží ho dlouho čerstvé. Její dno se nepoškrábe a nepřilnavý povrch jednoduše vyčistíte, klidně ji můžete dát i do myčky. Díky své stohovatelnosti vám také ušetří spoustu místa.Gastronádoba polykarbonátová GN 1/2 100 mm
CAMBRO gastronádoba polykarbonátová GN 1/2 100 mm
Parametry
- Materiál: polykarbonát
- Rozměry: 325 × 265 mm
- Hloubka: 100 mm
- Objem: 5,9 l
- Barva: transparentní
- Teplotní odolnost: –40 °C až 99 °C
- Stohovatelná
- Cena uvedena za 1 kus
Využití gastronádoby
- Skladování, převážení a servírování jídla.
Výrobce
Společnost CAMBRO, založená v roce 1951, je jedním z nejznámějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny výrobce CAMBRO jsou vyrobeny z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti. Ať už provozujete restauraci či bufet, izolované přepravní boxy od společnosti CAMBRO budou trefou do černého.Doplňkové parametry
Kategorie: | Velikost 1/2 |
---|---|
Hloubka: | 10 cm |
Objem: | 5,9 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.