Vážení zákazníci, při objednávání berte prosím v potaz, že z důvodů začínajícího vánočního šílenství může docházet k posunutím termínů dodání.

Disk struhadlo 3 mm Dynamic

Kód: DY-CL2003
3 308 Kč –11 %
DY CL2003 1
3 308 Kč –11 % 2 933 Kč 2 424 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (5) (1 ks)
Můžeme doručit do:
29.11.2024

Detailní informace

Vlastní obchodní zástupce
Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.

Detailní popis produktu

Disk se skvěle hodí pro strouhání různých potravin. Nastrouhané pochutiny lze využít ve spoustě kulinářských výtvorech. Vyrábí se z nerezové oceli zajišťující jeho odolnost proti korozi, snadné skladování i údržbu (lze jej mýt v myčce na nádobí). Strouhače Dynamic mají různé průměry ok, pomocí kterých můžete nastrouhat zeleninu nebo ovoce na vámi zvolenou tloušťku. Disk má také zvýšený výkon díky průměru 225 mm, tedy i největší existující na trhu. Disky jsou kompatibilní se zařízeními řady BLEND & MIX.

Disk struhadlo 3 mm

Disk struhadlo 3 mm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Průměr: 3 mm
  • Barva: nerezová
  • Cena uvedena za 1 kus

Využití

  • Strouhání potravin.

Výrobce

Díky bohatým zkušenostem, datujícím se od roku 1964, přináší francouzský výrobce Dynamic širokou paletu ponorných mixérů a bohatého příslušenství určeného pro profesionální gastronomické provozy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: