Vážení zákazníci, při objednávání berte prosím v potaz, že z důvodů začínajícího vánočního šílenství může docházet k posunutím termínů dodání.

Disk na krájení kostiček 10 × 10 mm Dynamic

Kód: DY-CL4010
8 714 Kč 7 202 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (5) (1 ks)
Můžeme doručit do:
2.12.2024

Detailní informace

Vlastní obchodní zástupce
Vlastní obchodní zástupce
S GastroClubem získáte svého vlastního gastro experta, který se stane vaší pravou rukou.
Cenová nabídka na míru
Cenová nabídka na míru
S GastroClub získáte individuální cenovou nabídku, která respektuje váš rozpočet a cíle
Různé možnosti financování
Různé možnosti financování
Nabízíme vám flexibilní možnosti financování, které vám umožní rozdělit platbu do menších splátek
Jsme vašim partnerem
Jsme vašim partnerem
Váš osobní gastro expert vám poskytne nejen odborné poradenství, ale bude vám k dispozici i s radou a podporou
Vlastní ceník
Vlastní ceník
Jako člen GastroClubu získáte přístup k vlastnímu ceníku, který bude vždy odrážet vaše individuální potřeby a nákupní historii.

Detailní popis produktu

Disk se skvěle hodí na krájení zeleniny na kostičky. Tento způsob krájení se v kuchyni využívá velmi často, proto je parádní si práci trochu zrychlit a usnadnit. Nakrájené kostičky lze využít ve spoustě kulinářských výtvorech. Disk se vyrábí se z nerezové oceli zajišťující jeho odolnost proti korozi, snadné skladování i údržbu (lze jej mýt v myčce na nádobí). Má také zvýšený výkon díky průměru 225 mm a ten si zasluhuje místo největšího na trhu. Disky jsou kompatibilní se zařízeními řady BLEND & MIX.

Disk na krájení kostiček 10 × 10 mm

Disk na krájení kostiček 10 × 10 mm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Rozměry: 10 × 10 mm
  • Barva: nerezová
  • Cena uvedena za 1 kus

Využití disku

  • Krájení zeleniny na kostičky.

Výrobce

Díky bohatým zkušenostem, datujícím se od roku 1964, přináší francouzský výrobce Dynamic širokou paletu ponorných mixérů a bohatého příslušenství určeného pro profesionální gastronomické provozy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: